jump to navigation

my updates ;) July 16, 2007

Posted by a****** in Uncategorized.
trackback

Lama aku tak bercerita dalam blog nie. Banyak perkara yang aku nak cerita tak tercerita dibuatnya. Dan bila aku menulis 2 jam adalah masa yang aku rasa paling best untuk itu…=P

 10~11/07/07

Aku MC 2 hari nie. Demam + batuk-batuk + selsema = tidoooooo je keje aku..aku memang tak betah bangun, nanti kepala berpusing-pusing, berpinar-pinar, berat sungguh kepala….dan keputusan MC aku selama 2 hari yang diberikan oleh puan doktor adalah jalan terbaik.

13/07/2007

Aku dipinjam jadi PR untuk press conference Edaran Endurance Classic di Saffron Restaurant,Bangsar..alhamdulillah sidang akhabr berjalan lancar….

Malam tu aku ada 2 agenda ~ sesi makan malam dengan x-classmates ACCP V, dan juga training futsal di Sport Planet..dan aku tak pening pun dalam membuat pilihan sebab aku decide lepak di rumah je malam tu sebab batuk2 aku masih lagi belum hilang dan aku tak mahu mencacatkan suasana dinner di Nellies tu atau merusakkan game dengan batuk2 ku yang kuat macam nak tersembul biji mata dibuatnya..apapun alhamdulillah a’la kullihal!!So, aku balik rumah dan lepak2 malam minggu baca majalah dan layan tv dan tido…….

Weekend

ROza one of my best friend datang rumah, katanya nak studi sket ngan aku bab IT ni sebab dia ada sesi interview hari sabtu tu..huhu..rasanya sembang lagi banyak dari ngulangkaji haha..apapun pagi2 lagi roza dah bangun warm up sket dengan ulangkaji balik notes semalam..so roza al the best to you…

AKu bersenam robik ahad pagi, dengan housemates…keluarkan peluh, lepaskan lelah dan pandangan melihat tasik yang luas di titiwangsa..ok la..so far, aku berpeluh sakan..namun batuk2 masih lagi tak hilang..dan ahad itu aku hanya lepak di rumah tanpa ke mana2.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: