jump to navigation

netballerz…putih itu bersih!hehe August 29, 2007

Posted by a****** in Uncategorized.
2 comments

Assalamualaikum..

Jumaat lepas kompeni buat perlawanan persahabatan netball (female)  and valleyball(male). AKu dalam team A dengan warna rasmi Putih..=P (huhu tak garang lansung kuikui) manakala of course our enemy team B dengan warna trademark Merah!..

Tapi sebelum game bermula, lepas solat jumaat ada sedikit gathering (jamuan makan) yg diselit acara penyampaian sijil bagi kakitangan yang lulus peperiksaan khas seperti MCP, CISCO,etc..bagi kategori staff teknikal dan staf kejuruteraan rangkaian/sistem…selepas sesi bergambar, acara perlawanan persahabatan pun bermula.

team putih yang best!!=)

Dah lama tak main netball dan yg terbaru aku main wktu main suka2 year 2 di kolej kediaman Maryam..huhu lama tuh..cuma mungkin netball nie permainan-mesti-tahu  bagi perempuan so aku takde kot masalah dlm peraturan dan teknik menangkap bola..expecially gerak kaki..peh,masuk bakul?!!!hehe..leh la sket2..lagipon mak dulu kaki netball so aku cam terikut sket cara mak main, cuma mak lebih kepada WA tp position aku kali nie GD…malas nak criter panjang2 , kesimpulan bagi perlawanan-mesra-kakitangan itu di menangi oleh Team A (putih) bagi game netball..tp lelaki kalah la pulok bg acara valleyball..huhu kira ok la tuh ada kalah ader menang…

cuba teka masuk tak bola tu dlm jaring??huhu..

Yang penting get to know each other between departments…dan rasanya pemain2 banyak dimonopoli oleh wakil2 dari dept aku..yakni software services hahaha..bapak orang, mak orang mahupun anak orang sumer turun padang…bgus2, semangat kesukanan tetap jitu but yang penting persahabatan yang terjalin antara staf baru dan lama dapat dikemaskan lagi..kan..kan..

So dah lepas main tu masing2 bersalaman kot la terpijak kaki, tertarik tudung, tertumbuk ke kan..yelah dah syiok sgt main mcm tak pernah jumpa bola..(sebab tu berebut) kuikui..apapun we enjoy the game veru much..daaa!!

Advertisements

Tribute to suria… August 20, 2007

Posted by a****** in Uncategorized.
2 comments

p7160343.jpg

4 org kawan dari taman ilmu dan budi, bertemu dan berkawan sejak di tangga matrikulasi hingga meniti hari-hari sebagai bekas mahasiswi bertukar nama menjadi apa yang terjadi sekarang ini. Juruaudit, akauntan, ahli perniagaan dan aku yang bukan ketiga-tiga itu..=P..

p7160338.jpg

Di hari di mana suria diikat dengan cincin berlian bermata dua, sarungan perempuan layaknya sebagai ibu mertua (bakal) sesaat itu, kau sudah ditunangi orang, sudah menjadi tunang orang. Tahniah, moga kekal hingga ke ikatan pengesahan kelak =)….

Suria diikat!! August 20, 2007

Posted by a****** in Uncategorized.
add a comment

EEC 2007 August 6, 2007

Posted by a****** in Uncategorized.
add a comment

eec 2007

landscape.jpg

sultannbartavia.jpg