jump to navigation

bila buhsan… April 4, 2008

Posted by a****** in Uncategorized.
trackback

assalamualaikum…

bila aku buhsan mula la aku nak bercakap, merepek ker..tp aku tak ganggu orang aku sembang2 sendiri la..tp aku tak pulak craze..walaupon my hometown poskod dia kat tg rambutan..huhuhu….apa ada pada nama…aku bercakap sendiri means blogging la….am i rite??=)

aku cek result ptd…huh..cam tak caya aku lulus..huahua…wktu time aku malas dan tak prepare laaa yg nak lulus…bila aku cam poyo baca buku sejarah form 5, wat sket2 exercise math huhu foyokan…tp time tu la aku gagal…hmm rezqi kot..alhamdulillah.

 so aku nak rasa apa eh, gumbira?biasa jer?tak gumbira? emm entah..aku takde perasaan pun skrg. aku cam nampak bantal ngan selimut tebal jer skrg nie . hehe skrg hujan sangat lebat. bantal tu adalah sinonim pada hujan heeeee…..itu adalah normal untuk manusia normal cam aku , kan kan???merepek dah …huhu..emm  aku ade gak spy forum2 tentang PAC PTD assessment centre…hmm…ok la ada la serba sikit info. Not sure my PAC’s detail, just waiting for the invitation letter addressed to my kg….

sekarang jam pukul 3.13 ptg. menunggu masa untuk chow pukul 5 hari nie. What a gloomy and sleepy friday’s evening..skrg musim hujan, ribut ,petir, angin kencang melanda Kuala Lumpur. alhamdulillah a’la kullihal…….

 Ada task sebenarnya kena siapkan. nyampah tul bila time technical write-up nie..kalau bahasa melayu boleh la aku konpinden nak goreng, bakar ke stim ke…ni in english makes me to double the lenses and also thingking process. Well sebenarnya tu alasan untuk masa dan keadaan sekrang yg mim alip sin nie..uhuhu….cikin wake up!

ok, selamat berhujung minggu.esok nak jog la..hmm……

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: