jump to navigation

what i’m just realize~ April 12, 2008

Posted by a****** in Sesaat yang bersejarah.
trackback

assalamualaikum~

lokasi:opis

masa:12:29 pm

objektif: kerja+’home’work,,,,, volunteer-based (no charge laaa huh mana ada OT kat sinih!)

Semalam, jumaat 11/04, HOME COMING DINNER was held at Level 5, Admin BUilding, UIAM for x-uiamians from kuliyyah of ICT/SCIENCESS/ISTEC. Sederhana meriah. Muka-muka  komited pada sebuah pertemuan selepas alam perkuliyahan pada satu masa itu adalah seperti yang dijangka :- aiza, apek, keon, halim, wida, syara, fida, haliazni, wani dan aku…dan paksu, pali, ikram, ikmal, murni, ajet, didi, tidak dapat menghadirkan diri atas sebab2 tertentu walaupun kemahuan itu ada untuk berjumpa.

Masing-masing berbual meng’updatekan’ diri tentang kerja, tempat tinggal, bisnes dan yang paling ingin untuk diketahui ialah ‘status’ hehe…. single but not ready to mingle, single but not available, single and available and looking forward, single for 2 months,3 months..bla bla…uhuhuh… dan yg paling hot ialah back to single…heeeeee…well biasalah laki perempuan tak lepas dari rasa ingin tahu..huhu tapi pandai2 la menghadkan rasa ingin tahu itu, takut nanti dianggap kaipoci tahap dewa.hmm.. tak bagus tu…=)

Dan pandangan aku dicuri oleh seorang perempuan bertudung labuh sibuk melayan seorang budak lelaki berusia lebih kurang 1 tahun bersama seorang lelaki yang memang ku kenal. Oh, kak asma rupanya, dia senior sekolah teknik aku dulu dan suaminya  Rizal senior aku di UIA dalam kuliyah yang sama. Dah besar dah anak sulung dia…huhuhu.. menunjukkan dah lama aku tak jumpa mereka ini semenjak hari mereka selamat berumahtangga….

Aku bersyukur masih dipanjangkan umur untuk pertemuan dengan batch nie, kisah and cerita lama sekali-sekala dibualkan mungkin ingin menimbulkan kemesraan antara kami, sedikit sebanyak menyedarkan kami di mana kami bermula untuk berada pada waktu sekarang..=)

Aku pada waktu sekarang?

hmm..aku sebenarnya masih mencari kepuasan dalam bekerja..namun masih tetap meneruskan tugasan sekarang.Susah nak terangkan situasi aku cuma cukup kalau aku kata i’m not very happy to be here….=) ~

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: