jump to navigation

U know What i did last weekend…?? July 21, 2008

Posted by a****** in Sesaat yang bersejarah.
trackback

Assalamualaikum…

Minggu lepas dengan rasminya aku bawak my snowPo balik tg rambutan. Mintak cuti hari jumaat tu untuk settlekan apa yg patut…heee…

Kat rumah di tg rambutan, mak abah mesti mengupdatekan aku tentang perkembangan rumah baru yg dalam proses pembinaan…..

=)
in the mid of july 2008

dan yang paling aku suka ada tasik kecik kat belakang rumah….so ini view dari belakang rumah yang mengadap tasik nieh….hmm leh ke kayak nieh…

house to be..insya allah =)
kalau sempat siap raya nie, best gak….heeeee =)..apapon nanti aku balik aku snap lagik….tungguuuuu….
Dan petang sabtu tu, aku ,mak and abah lawat sepupu (anak sedara bapak ) kat Hospital Ipoh,tengok seorang lagi kejadian ciptaan Tuhan yang selamat bergelar khalifah di bumi Allah yang diberi nama…emm..emm aiseh tak ingat la…..he is so cute cam sinchan pon ade gak ..huhu
wokeh…ngantuk dah nie…esok manyak keja kena settle b4 i’m officially leaving~…….
keep in touch for more updates..huhu daaaaaaaa =)
Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: