jump to navigation

see am am i..?? August 11, 2008

Posted by a****** in ::Bicara tanpa suara::, ::Self-expresso::.
trackback

assalamualaikum..

Intervew audit untuk cmmi level 3 dah lepas smlm.Dan sekarang hingga hari rabu adalah masa untuk LA  (Lead Appraisal) dan kengkawannya menjejaki dokumen2 dalam PIID~…Can we achieve it?…..the result is on this wednesday….so tungguu……

BTW…..

Hari-hari aku di edaran bersisa 2 hari lagi..Ape perasaan aku skrg?….no feeling. Cuma a lil bit exhausted sebab takde gap untuk aku menarik nafas baru sebelum bermulanya hari pertama aku di kompeni baru..

Kompeni baru..opismate baru..environment baru..carakerja baru..bos baru..(huhu).. apabila semuanya baru aku tak dapat tidak membina semula reputasi aku sebagai pekerja baru….yang pasti aku akan lebih baik dan maju dari sekarang!Gambatte!

CUma kekadang aku macam tak percaya yang aku akan bertukar tempat kerja dalam masa terdekat ini.Mungkin at the first place i thougt, aku yang  lewat menyusul mereka2 itu dalam mencari peluang di tempat lain. Tp inilah rezeqi…walaupun pada sesetengah pihak jurang gaji hanya ‘di celah gigi’ tp kita tak tahu, mungkin yg celah gigi itu lah terdapatnya keberkatan…..dan yang pasti aku telah mengambil inisiatif melangkah setapak lagi ke hadapan dalam mencari rezeqi selama berkehidupan di muka bumi ini…..

🙂

BUlan syaaban kini, bulan ramadhan menanti…..aku masih lagi tak habis qadho puasa huh! Caiyok!Kena settle jugak bulan nie…isk isk…padan la ngan muka aku.. =P

Moga rezeqi bulan ramadhan yang bakal menjelma ini datang bersama rahmat dan keberkatan dari Yang Esa. Syaaban yang bersisa ini, sempatkah aku meyingkap tirai ramadhan nanti….? …izinkanlah & permudahkanlah Ya Rabb…….

sykn: sesungguhnya diri ini banyak dosa………

Advertisements

Comments»

1. ardina - August 12, 2008

syikin thanks for working with me though it is only a very short time
all the best in ur new place..
just to say, it was easy to work with u.
that’s a plus..!

2. a****** - August 22, 2008

huhu..sy hanya tolong sikit jer…..my pleasure !…easy to work with u too..;)
thanks mucho!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: