jump to navigation

Ramadhan’s Treat~ September 14, 2008

Posted by a****** in Ramadhan.
add a comment
KLcc break-fast ~;)

KLcc break-fast ~;)

yummy....
yummy….
@ Marriot Putrajaya - PSSB's Break-Fast

@ Marriot Putrajaya - PSSB

alahai ikan keliiiii September 11, 2008

Posted by a****** in Uncategorized.
2 comments

assalamualaikum..

smlm 10 hb september, dgn pening2 nye aku gi bazar ramadhan persint 2 , putrajaya….

housemate pesan ikan keli goreng sambal…cari punya cari..jumpa la satu warung nie..bila time nak bayar duit..”Ikan keli seekor 4 hinggit dik”..hua!!!! 4 hinggit? kurus je ikan keli tu…sambal pun cabai yg tanam kat malaysia…awat yg mahal bebenor nie…huh!!!!

err aku teragak2 ..tp makin ramai pulak yg nyinggah warung tu..so aku bayor je la ngan muka sket kelat..huhu mahal tuuu…kalau beli nasi kerabu pun lepas lagi tu….ikan je 4 ringgit ..tak termasuk lagi nasi+sayur sket…tobat, aku tak singgah dah gerai tuu….

apa salahnya bulan pose nie kurang2 kan la sket rege tuuu….cekik darah tahap gaban tul!

i have no choice..situ jer bazaar terdekat yg aku leh gi…so smlm aku end up beli nasi tomato yg berharga 5.50….hmmm,…….

dugaan…… September 9, 2008

Posted by a****** in Uncategorized.
2 comments

hari nie 9/9/08

my salary still pending by my previous comp~for about  half of month!!kalau nak ikutkan kata en fadzli boleh je report kat perkeso..huh!!

sabar2 aku …kalau mcm nie cara layan staff yg dah resign, aku tak leh terima…aku resign dgn cara baik, takde nak tepuk2 meja ke apa ke…siap korban cuti sendiri nak siapkan keje…hantar segala harta benda dgn keadaan yg baik, so takde sebab nak pending gj aku lama2…really p**s me off la those respective people…huh!!!