jump to navigation

dugaan…… September 9, 2008

Posted by a****** in Uncategorized.
trackback

hari nie 9/9/08

my salary still pending by my previous comp~for about  half of month!!kalau nak ikutkan kata en fadzli boleh je report kat perkeso..huh!!

sabar2 aku …kalau mcm nie cara layan staff yg dah resign, aku tak leh terima…aku resign dgn cara baik, takde nak tepuk2 meja ke apa ke…siap korban cuti sendiri nak siapkan keje…hantar segala harta benda dgn keadaan yg baik, so takde sebab nak pending gj aku lama2…really p**s me off la those respective people…huh!!!

Advertisements

Comments»

1. ardina - October 15, 2008

dh dpt lum gaji???
huhuhuh..sabar aaa…

2. a****** - October 21, 2008

dapat dah….;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: